Szalon etikett

A szépségipari szakemberek, mint mi is emberekkel foglalkozunk. A jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, bizalom és együttműködés.

1. Nyitva tartás

Hétfőtől- péntekig: 8:00-20:00
Szombat- vasárnap: Zárva

2. Időpont foglalás, lemondás, változtatás

Minden esetben időpont foglalás szükséges (telefonhívás, sms, viber, e-mail, instagram), amire a nyitvatartási időben van lehetőség. Hétvégi megkeresésekre leghamarabb hétfő 8 órától tudunk válaszolni. Fontos, hogy arra a szolgáltatásra kérj időpontot, amit pontosan szeretnél.

Bárkivel megtörténhet bármikor, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni a foglalt időpontjára. Kérlek, ebben az esetben mihamarabb tájékoztass róla, így megadod másnak a lehetőséget, hogy eljöjjön a megüresedett helyedre és minket is megkímélsz egy esetleges bevétel kieséstől.
24 órán belüli változtatás vagy lemondás esetén 50%- os felárat számítunk fel, amit a következő alkalomkor kell rendezni.
Természetesen a betegség mindig kivétel!

Abban az esetben, ha legalább kétszer megismétlődik, hogy lemondás nélkül nem jelensz meg a foglalt időpontra, többet nem áll módunkban fogadni Téged és az összes időpontodat töröljük.

3. Érkezés időben

Tartsuk tiszteletben egymás idejét, kérlek, inkább érkezz pár perccel korábban.
Tényleg bármi történhet útközben (feltart a Főnököd induláskor vagy hatalmas dugó van, stb..), akkor haladéktalanul értesíts, hogy tudunk- e még fogadni, vagy módosítsuk- e a szolgáltatást.
Ha 5-10 percnél többet késel, és még van beírva vendég utánad, az Ő idejét is tiszteletben tartva új időpontot kell foglalni. Ebben az esetben az előző pontban leírtak lépnek érvénybe (50%-os felár a következő alkalomkor).

4. Higiénia

Az egészség számunka is kulcsfontosságú. Ha lebetegedtél, fertőző betegséged van (vírus, bakteriális, nátha, láz, stb..) kérlek, tegyük át az időpontodat egy másik alkalomra. Ezzel segíted szervezeted mielőbbi gyógyulását és megakadályozod, hogy más vendégeket, engem és a szalon többi dolgozóját is megfertőzd. ? Gondolj csak bele, mennyire rossz lenne, ha pont a Te időpontodat kellene lemondanom, mert beteg lettem.

Nagyon fontos, amennyiben a körmödön vagy környékén bármilyen bizonytalan eredetű elváltozás van (körömgomba, szemölcs, stb…) a szolgáltatást megtagadhatjuk, maximum orvosi igazolással vállaljuk.

5. Fizetés

Kizárólag készpénzt vagy a körmösök által kiállított érvényes ajándékutalványt fogadunk el.

6. Kisgyermekkel, állattal a szépségszalonban

Kérlek, az időpontra próbálj meg egyedül érkezni. Sajnos a több éves tapasztalat után, tudjuk mennyire kellemetlen mikor egy kisbaba vagy egy kisgyermek felügyeletet igényel, de nem tudsz se rá sem a szolgáltatásra kellő figyelmet fordítani.
Mi nagyon megértőek vagyunk, de sok esetben a hangzavar kellemetlenül érintheti a többi vendéget is, akik pihenni, relaxálni jönnek hozzánk.
Ha semmiképp nem tudod megoldani a felügyeletet, inkább hozz kísérőt magatokkal, aki tud rá figyelni, vagy egyeztess velünk olyan időpontot, amikor tudjuk, hogy kevesebben vannak a szalonban.

Bármennyire is szeretjük az állatokat, sajnos az üzletünk nem állatbarát hely. Ezek törvényileg előírt szabályok és szigorú higiéniai feltételekhez kötöttek.

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket!
Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.