Munkatársaink

Mile Edina

13 éve végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kézápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Azóta is a szakma elhivatottja vagyok. Nagyon fontosnak tartom, hogy naprakészek legyünk a legújabb trendekkel és technikákkal, ezért rendszeres látogató vagyok különböző szakmai rendezvényeken és továbbképzéseken, ahol látásmódomat szélesítem.

Munkám során a piacvezető Crystal Nails alapanyagait használom.

Vendégeim örömére az évek alatt szerzett tapasztalatomnak és rutinomnak köszönhetően gyorsan készítek stabil, precíz, egyedi körmöket, legyen szó műkörömről vagy géllakkról.

Váradi Zsuzsanna

“Csináld azt, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod”

Szakmámat tekintve Kézápoló, műkörömépítő vagyok. Már gyerekkoromban fény derült a kézügyességemre, amit ma már a műkörömépítésben és géllakozásban tudok hasznosítani. Nagyon szeretek apró precíz mintákat festeni és csillámporral különböző chrome porokkal díszíteni.

Fontosnak tartom a gyorsaság mellett a kommunikációt is, hogy az itt töltött idő jó hangulatban teljen a vendégeimmel.

Dimovics Alexandra

Nincs is annál jobb érzés számomra, mint amikor egy precízen elkészített géllakk vagy egy gondosan ápolt láb mosolyt csal az emberek arcára. A csapat legújabb tagjaként pedikűrrel egészítem ki a szolgáltatások listáját. A szakmában eddig eltöltött 7 évem alatt a másik fő szakterületem a kéz géllakkozása is lett.

Fontosnak tartom a szakmai tudás mellett a rugalmasságot is, emiatt lehetővé tettük, hogy hozzám online is lehet időpontot foglalni!

Kovács Bettina

Hiszem, hogy az igényes kezek és lábak megnövelik önbizalmunkat és kiemelik szépségünket.
Ezért 2017-ben elvégeztem a kéz és lábápoló képzést és azóta is sokrétűen dolgozom a szakmában.

Bátran hozhatsz nekem inspirációs képeket, amiket megvalósítok neked, kérhetsz beépített csillámokat,
vagy francia festést. Bármit, amit csak megálmodsz magadnak.

Igazán kibontakozni a zselés műkörmök világában tudok, de az erősített géllakkot is nagyon szívesen csinálom.